Selecteer een pagina

About us

Business Development

Wanneer we kijken naar uw “nieuwe” product, dienst, business plan, huidige situatie en uw toekomstbeeld dan draagt uw marketing, sales en resourcing mee aan uw doel en vanzelfsprekend uw omzet. Door mee te denken en werken aan de strategie kan Box of Brains u op deze drie pijlers assisteren met uw groei.

De missie van Box of Brains is dan ook om u te helpen bij het realiseren van die groeiwensen! Dit doet zij door zich in te leven in u als ondernemer, in uw business, product en/of dienst(en), u te laten inzien welke on maar ook offline marketing -en sales mogelijkheden er zijn en/of  u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Binnen Business Development beginnen zowel Marketing als Sales met een goede basis. Worden u en uw bedrijf online goed gevonden? Maakt u gebruik van de juiste social media kanalen. Is uw brand overal goed doorgevoerd en zet u deze ook op een effectieve manier in? Welke mensen moet u aannemen, welke skills en expertise gaan u verder helpen om uw bedrijf te laten groeien. Denkt u vaak na over deze pijlers en wilt u hier meer mee doen?

Er zijn diverse diensten en mogelijkheden die bij u en uw budget passen. Van een brainstormsessie, adviestraject of consultancy tot volledige inzet; “Choose your Box”. Box of Brains werkt tevens samen met diverse specialistische partijen waardoor u altijd het juiste antwoord, expertise en resultaat krijgt.

Voor een vrijblijvend gesprek ….

Box of Brains

Vanuit mijn loopbaan in het hoger segment horeca, waar alles binnen de sales draait om de klantbeleving en ervaring, heb ik, na het vervullen van diverse leidinggevende en management rollen, in 2007 de overstap gemaakt naar de ICT. Vanaf hier ben ik gevraagd voor uiteenlopende functies op het gebied van project coördinatie, partner & accountmanagement tot het deelnemen en opzetten van nieuwe business.

In alle bovengenoemde rollen en functies is mijn energie en dus de rode draad in mijn carrière terug te vinden in het leggen, uitbouwen en doorontwikkelen van on -en offline mogelijkheden. Het zien, creëren en uitbouwen van zakelijke opportunities is hierin een tweede aard geworden. It all start’s with an idea!

Mijn inzicht, passie, ervaring en kennis van business development, een mooi divers opgebouwd netwerk alsmede bovengenoemde verbinding hebben in 2014 geleid tot de opzet van “Box of Brains”. Omdat zij gelooft in het combineren van kennis, expertise en kunde om zodoende het beste resultaat te behalen, werkt zij samen met diverse specialistische partijen. Deze aanvulling biedt Box of Brains de mogelijkheid om u als bedrijf nog meer inzicht, mogelijkheden en oplossingen te bieden.

Het gaat altijd om het behalen van het best gewenste resultaat! Waar ligt op dit moment uw zakelijke behoefte?

Let’s ….

Contact Box Of Brains

Telefoon

+31 (0)6 542 638 34

WhatsApp