Selecteer een pagina
Box of Brains is verheugd u te kunnen melden dat zij een partnership is aangegaan met BusinessHuis Haarlem. 
Het BusinessHuis.nl is een digitaal huis waar je als ondernemer alles vindt om inspiratie op te doen, relaties te leggen en de business uit te breiden. Het BusinessHuis Haarlem en Omstreken biedt een compleet overzicht van de adviesbedrijven, zakelijke evenementen, nieuws, werkplekken, vergaderlocaties en netwerkorganisaties in de regio. 
Het BusinessHuis heeft vier pijlers: kennis, contacten, kapitaal en creativiteit.
Als ondernemer zoek je antwoorden op vragen. Alleen weet je vaak niet waar je moet beginnen. Het BusinessHuis wil daarin voorzien. Dat kan samen met jou! Maak een gratis profiel aan, vind nieuwe prospects en contacten, deel een evenement en/of laat zien dat je aanwezig bent.
Binnen het partnership is onder andere afgesproken dat Box of Brains BusinessHuis zal assisteren met haar Business Development op het vlak online zichtbaarheid, marketing en sales ontwikkeling.
Voor meer informatie over BusinessHuis kunt u contact opnemen met
Mignon van Schaik via telefoonnummer 06-24 530 350 of mignon@businesshuis.nl