Selecteer een pagina

Box of Brains zet zich in voor 3FM Serious Request 2014, Glazen Huis!

Dinsdag 23 december gaat Box of Brains bij “Serious Job Request” werkzoekende en net afgestudeerden belangeloos helpen met het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt door de verbetering van hun online zichtbaarheid met LinkedIn.

Ben je werkzoekende, wil je bijdragen aan Serious Request en wil je meer kennis, tips en trucs over hoe jouw LinkedIn profiel beter kan inzetten, kom dan aankomende dinsdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur naar de pop-up stand van Seats2Meet op Hoog Catharijne (tegenover Invito).

Je bepaalt zelf de hoogte van je donatie voor Serious Request!

LIKE, SHARE,TAG and DONATE…

Box of Brains zet zich in voor Serious Request!

Box of Brains zet zich in voor Serious Request!

Voor meer informatie klik hier