Selecteer een pagina


Goedemiddag Netwerk,

Nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen en kansen. Ondanks het feit dat het officieel eigenlijk niet meer mag wil ik toch graag starten met een ieder alhier een heel goed en innovatief en zakelijk vruchtbaar nieuw jaar toe te wensen! Inmiddels ben ik terug van een fantastische maand reizen in Thailand alwaar ik onder andere Kerst en Oud & Nieuw eens op een andere manier heb gevierd.

 

Naast heel veel te hebben gezien en genoten heb ik natuurlijk ook nagedacht en ideeën opgedaan over mijn persoonlijke ontwikkeling en volgende zakelijke stappen met Box of Brains. In dat kader start ik binnenkort met de opleiding “Business Development en Innovatie” aan de Utrecht Business School.

 

Mag ik gebruik maken van uw Box of Brains?

Door de laatste jaren gevarieerde opdrachten op te pakken heb ik al redelijk wat van de onderwerpen die tijdens de opleiding voorbij gaan komen, met name operationeel, toegepast. Nu is het mooiste natuurlijk om, naast mogelijk aansluitende opdrachten, tijdens deze opleiding zoveel mogelijk inzicht en kennis te krijgen door ook met mijn netwerk over topics te kunnen sparren. Ik ben derhalve op zoek naar ervaren business development managers en ondernemers, die bezig zijn met een start-up of bedrijf waar men een nieuw product of dienst (verder) aan het ontwikkelen is en hierin als mentor zo af en toe wat tijd vrij wil maken om te praten over één of meerdere van de volgende onderwerpen;

  • Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen business development en innovatie?
  • Hoe kan ik een effectieve innovatie- en developmentstrategie formuleren?
  • Hoe bouw ik een organisatie met toegevoegde waarde en innovatievermogen?
  • Hoe kan ik de innovatiestrategie integreren en implementeren in de organisatie?
  • Welke rol spelen leadership, verandermanagement en bedrijfscultuur bij innovatie?
  • Welke vaardigheden zijn vereist om vernieuwingen door te kunnen voeren?
  • Hoe meet ik de effectiviteit van de business innovatiestrategie?

Vanzelfsprekend denk ik met mijn Box of Brains tijdens de gesprekken ook mee met u en uw bedrijf. Met de opgedane kennis, ervaring van de opleiding en de gesprekken kan ik bijvoorbeeld gerelateerde content voor u creëren en kunnen we hier dus zelfs nog een extra win-win situatie van maken.

Sparren over mogelijkheden of gewoon weer even bijpraten onder het genot van een goede kop koffie of lunch heeft altijd mijn voorkeur maar mocht u wat minder tijd hebben, dan ben ik te bereiken op 06-54263834, via WA of bijvoorbeeld Skype. Een blik van waardering staat voor u klaar!

Liken, delen, taggen en/of verwijzingen zijn natuurlijk van harte welkom en worden zeer gewaardeerd. Bij voorbaat dank hiervoor!

 

Met vriendelijke online groet,

Margareth-Ann de Ruiter

Box of Brains +31(0)6 54 26 38 34 www.boxofbrains.nl