Selecteer een pagina

Box of Brains on the move!

Deze slogan wordt inmiddels een lijfspreuk die op wekelijkse basis terug aan het komen is. Lang zitten wikken en wegen over de vormgeving en het design. Hoe moeilijk is het om uw gedachten en beeldvorming over te dragen aan een bureau die deze voor u moet gaan ontwerpen en neerzetten? Laten we het dan nog maar niet hebben over de teksten en hoe u hierin uw boodschap duidelijk over kan brengen.

Een mooie website geeft naast uzelf een eerste indruk en daar gaat het om! ME. Media Engineering heeft dit weten te bewerkstelligen. Zij heeft het logo ontworpen en deze custom made website gemaakt. Ik, Margareth-Ann de Ruiter, ben dan ook erg blij met uw bezoek en trots om deze website aan u te mogen presenteren.

Via deze weg wil ik Shabir Sediqi en Mina Noorzai van ME. Media Engineering bedanken voor al hun effort en tijd. Teamwork, inzicht, creativiteit en doorzettingsvermogen, dat is wat zij neerzetten!

Omdat een bedrijf en dus ook haar website altijd in beweging is en dient te zijn, zal Box of Brains ook hier op regelmatige basis nieuwe content plaatsen in de vorm van nieuwe teksten, on -en offline marketing tips & trucs en nieuws updates. Uiteraard is Box of Brains ook via diverse andere social media kanalen te volgen.

Heeft uw suggesties, ideeën, mogelijkheden of een voorstel, Box of Brains is altijd benieuwd naar uw reactie mail naar info@boxofbrains.nl.