Selecteer een pagina

Box of Brains- Blik van Waardering

De dagen en weken, zeker als we kijken naar deze maand, vliegen echt voorbij. Volgens sommige berichten zou het rondom de feestdagen eigenlijk een iets rustige periode moeten zijn maar niks is minder waar.

Box of Brains is voor haar opdrachtgevers hard bezig met een drietal projecten. Allemaal projecten die het doel groei (in een notendop) omvat. Het Box of Brains concept (Sales, Marketing en Recruitment (indien van toepassing) inzetten om groei te realiseren werpt zijn vruchten af. Overall best wel een klein beetje trots om aan te geven dat naast bij ook voor bovengenoemde opdrachtgevers de eerste samenwerkingscontracten (business development) zijn getekend, bij één van de bedrijven HR inmiddels de eerste kandidaten een aanbiedingen, voor de start op 1 januari, heeft verzonden (recruitment ‪#‎IRY‬) en als klap op de vuurpijl zal Box of Brains volgende week worden geïnterviewd door Sprout, inspireert ondernemers.

Allemaal heel leuk nieuws om te delen natuurlijk maar door die drukte ben ik meer voor de klant online dan voor mijzelf en Box of Brains waardoor ik wat minder meemaak wat er met jullie gebeurd. Niet minder geïnteresseerd!

Al met al wil ik graag, ook via deze weg, iedereen bedanken voor haar of zijn inzicht, vertrouwen, mogelijkheden, hulp, inzet, aandacht, likes, shares, tags, kennis en waardering dit afgelopen jaar. DANK JULLIE WEL!!!!

Ik hoop u allen in 2016 weer te mogen zien en spreken, met u te mogen sparren over mogelijkheden en daar waar het idee omgezet wordt in actie, het project gaat lopen, samen met de mogelijke software en het inzicht het resultaat zichtbaar zal worden, deelgenoot te mogen zijn van de groei van uw onderneming en hiermee dus bij te kunnen dragen aan elkaars succes!

Rest mij u allemaal hele goede dagen te wensen en een mooi uiteinde met een fantastisch begin van 2016!

Met vriendelijke online groet,

Margareth-Ann de Ruiter

Box of Brains