Selecteer een pagina
Ready for a Box of Brains? 
Sprout ChallengerDay 2015

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken wat bij veel bedrijven betekent dat ook een sales spurt is ingezet. Of het nu gaat om de verkoop van producten, diensten of het werven van nieuw personeel, uw marketing en sales dragen voor het grootste deel bij aan uw uiteindelijke omzetdoel(en).

Box of Brains helpt bedrijven hierbij door middel van het doorvoeren van sales en marketing ideeën, mogelijkheden en tooling. Deze gaan altijd gepaard met het uitbouwen van uw netwerk. Vanuit een goede basis op het juiste moment bij de juiste persoon/doelgroep via het beste kanaal binnenkomen. Wanneer u dit weet te realiseren, maakt u echt contact. U speelt dan in op het moment en de behoefte.

Om u een beeld te geven, Box of Brains is de laatste maanden bij diverse bedrijven ingezet op;

  • Projectcoördinatie (Prince2) implementatie tooling en software,   opzetten van een servicedesk en livegang websites.
  • Het vergroten van de online zichtbaarheid mede door de inzet van social media.
  • Doorvoeren van “I Recruit You” recruitment campagnes. (verder uitgelicht in deze nieuwsbrief)
  • Business development advies & support (sales en marketing).

Box of Brains heeft weer ruimte om u te helpen. Waar ligt op dit moment uw zakelijke behoefte? Tijd voor een kop koffie of wilt u liever telefonisch overleggen?  “Pick my Brain”Verder in deze nieuwsbrief komt u een tweetal artikelen tegen die u kunnen helpen met uw online zichtbaarheid, treft  u weer de rubriek “tips en trucs” aan en een uitnodiging als VIP gast mee te gaan naar de “Sprout Challengerday 2015”. Neemt Box of Brains u mee?

Met enthousiaste online groet,Margareth-Ann de Ruiter

✉  info@boxofbrains.nl 

✆ +31654263834

Release your ideas!