Selecteer een pagina

Box of Brains on the move… she is going abroad next year!

De vakantieperiode, u kent hem mogelijk wel, waarin alles zakelijk tienduizend keer langer duurt, niemand opneemt, alles vooruitgeschoven wordt….                                          Een klein beetje overdreven natuurlijk maar ik krijg/kreeg er in ieder geval geen energie van dus er zit echt niks anders op dan dat ik mij en mijn bedrijf moet gaan conformeren aan de vakantieperiode van Nederland.

A Journey

Deze Box of Brains heeft derhalve haar zinnen erop gezet en gaat volgend jaar haar tijd vrij maken om vanaf medio juli/augustus haar diensten ook in het buitenland te leveren.

Nu denkt u natuurlijk dat kan een mooie vakantie worden.
Interessante gedachte! Ik houd die zeker ook nog even vast voor een latere doelstelling. Maar nee, deze Box of Brains gaat voor de ervaring en heeft te veel passie en energie om te lang stil te zitten dus gaat zij op zoek naar een interessant bedrijf of opdracht alwaar ik mijn kennis en kunde kan delen en die mij een nieuwe buitenlandse ervaring geeft.

Het kan dus ook zomaar zijn dat u mij met een opdracht uitzendt om ergens onderzoek te doen, contacten te gaan leggen, de business een social boost te geven  of bijvoorbeeld te helpen met het verhogen van de omzet. En zo zijn er natuurlijk legio mogelijkheden en vraagstukken te bedenken. Daar waar uw vraag en dit aanbod matched stap ik in de auto of het vliegtuig en ga voor u, uw opdrachtgever of relatie aan de slag.

images

Heeft iemand al ideeën? Een oom, neef, nicht, zus, broer, bekende of anderszins met een interessant bedrijf die ik kan helpen met hun business development, het verzorgen van Nederlandse contacten, sales, social selling, online zichtbaarheid, marketing, verbetering van klantcontact en/of beleving? Of misschien heeft u zelf wel een bedrijf in het buitenland welke aandacht behoeft tijdens deze periode.

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen natuurlijk! Ik houd mij dan ook aanbevolen voor suggesties en contacten!!

The journey begins here….

Margareth-Ann de Ruiter 

margareth-ann.deruiter@boxofbrains.nl – 0031(0)654263834