Selecteer een pagina

Business Development & Social Media

De definitie van accountmanagement op Wikipedia is onderverdeeld in een farmer en een hunter.

Beiden dienen te weten wat er speelt bij de klant of prospect en dus waar de behoefte ligt. Social media in combinatie met diverse andere tools geven meer inzicht in wat er bij uw klant of prospect speelt, waar zij mee bezig zijn en dus ook waar de behoefte ligt of kan liggen. Iedere ondernemer, accountmanager, organisatie of bedrijf speelt hier op zijn eigen manier op in én soms ook nog helemaal niet. Het niet inspelen en meegaan met de tijd en haar mogelijkheden kan leiden tot het teruglopen van uw omzet.

Knowledge - Box of Brains

Van welke tools, mogelijkheden en inzichten maakt u en uw bedrijf gebruik om nog meer inzicht te krijgen en meer sales te bedrijven? Hoe heeft u bijvoorbeeld, tot nu toe, uw doelgroep vastgelegd en hoe integreert u uw social media kanalen hierin? Dit niet alleen om uw verkoopproces en verkoop te optimaliseren maar ook uw relatiebeheer en up-selling mogelijkheden inzichtelijk te hebben en te bevorderen.

Voor elke business, of die nu groot of klein is, zijn er diverse mogelijkheden die u kan toepassen en inzetten. Uiteraard is dit afhankelijk van tijd, budget en resources.

Het is hierin natuurlijk ook heel belangrijk om informatie in te winnen, uw budget mogelijkheden en wensen hierin helder te hebben en doelen te bedenken zoals; Ik wil 10 meer klanten dit jaar of ik wil meer traffic naar mijn website, die uiteindelijk weer moeten leiden tot bijvoorbeeld die tien nieuwe klanten. Ik wil meer volgers zodat mijn naamsbekendheid groter wordt of ik wil meer sales mogelijkheden ontdekken met de inzet van social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Alles is uiteindelijk met elkaar verweven, het uiteindelijke doel is negen van de tien keer GROEI! Groei in de vorm van volume, groei in de vorm van meer omzet.

Possibilities @BoxofBrains

Box of Brains denkt met u mee en helpt u uw business online maar ook offline verder uit te breiden met ook eigen haar uiteindelijke doel: Uw groei!

Alles begint altijd als eerste met het leggen van contact. Hierbij nodig ik u dan ook uit de eerste stap tot contact te leggen. Benieuwd naar uw business, wensen en vragen! Via onderstaande social media kanalen deelt Box of Brains kennis, koppelt bedrijven en mensen aan elkaar en zet zij voor u maar ook voor Box of Brains zelf kansen om in business.

Let’s connect, share knowledge, create possibilities and business!

Connect via LinkedIn, e-mail of bel Margareth-Ann de Ruiter; 06-54263834

Follow Box of Brains:

RELEASE YOUR IDEAS!