Selecteer een pagina

Waar begin ik met Social Selling?

Social Selling with Box of Brains

Social Selling met Box of Brains

Social Selling in een notendop:

Social media als LinkedIn, FB, Twitter, Instagram, Pinterest en zo verder ondersteunen het verkoopproces. Ze stellen verkopers in staat hun netwerk uit te breiden, hun (potentiële) klanten beter te leren kennen en laagdrempelig met hen te communiceren. Op hun beurt leren klanten meer over de verkoper en het bedrijf daarachter. Kenmerken als inlevingsvermogen en de klant centraal stellen blijven van belang en dragen bij aan het opbouwen van een (vertrouwens)band. Informatie faciliteren en op verzoek adviseren in plaats van verkopen, zorgen ervoor dat prospects op hun eigen gekozen moment het aankoopproces kunnen starten.

Het begint allemaal met een goede basis en enthousiasme om te werken aan uw verkoopproces via Social Media. Er zijn inmiddels legio mogelijkheden waar u mee kan werken met indrukwekkende resultaten en inzichten.

Voor iedere doelgroep en expertise zijn er verschillende kanalen die ingezet kunnen worden. Werken aan korte of lange campagnes is een strategie waar samen naar gekeken wordt. Laten we hierin vooral ook niet vergeten waar u uw bestaande en potentiële nieuwe klanten vastlegt en er voor zorgt dat ook hier heel duidelijk inzichtelijk heeft wat de behoefte van die klant of uw klanten is.

Nog steeds kom ik klanten en prospect tegen die de meerwaarde nog niet zien en doorhebben. Meestal komt dit door onwetenheid. Onwetenheid leidt tot opmerking als; Dit is toch niks voor mij of waar haal ik de tijd vandaan? Die onwetenheid wordt tijdens een gesprek al snel weggenomen door het delen van kennis, een training, advies en/of inzet door Box of Brains.

Zet uw klant centraal en zorg dat social media u helpt groeien in plaats van dat het u beperkingen oplegt.

Meer weten over de on- en offline mogelijkheden die Box of Brains u kan bieden?

Begin met uw eerste stap, connect met mij op LinkedIn en maak een vrijblijvende afspraak!

LinkedIn @BoxofBrains 9.8

U kunt uiteraard ook bellen naar 06-54263834 of mailen naar info@boxofbrains.nl

Margareth-Ann de Ruiter

Box of Brains

Release your ideas!