Selecteer een pagina

Nieuwe dienst! Online Marketing & Sales Support

De laatste maanden wordt Box of Brains veel benaderd en gevraagd om advies en uitzoekwerk te verrichten op het gebied van marketing en sales.

Your own marketing & sales support @BoxofBrains

Hoe promoot ik mijn bedrijf?

Welke wegen zijn er om mijn online zichtbaarheid te vergroten, welke mogelijkheden heb ik om meer leads binnen te krijgen, welke tools kan ik het beste gebruiken, welke  mogelijkheden zijn er voor een pakkende on of offline campagne of hoe kom ik in een radio programma of zelfs op TV programma komen met mijn bedrijf.

Bij wie moet ik zijn?

Uiteenlopende vragen waar bedrijven en ondernemers iets mee willen doen maar door hun dagelijkse werkzaamheden niet aan toe komen om actie op te ondernemen. De online wereld ontwikkelt zich in rap tempo. Er zijn en ontwikkelen zich legio innovatieve mogelijkheden om on -en offline te werken aan de branding van uw bedrijf. Hiervoor heeft Box of Brains een nieuwe dienst in het leven geroepen:

Uw eigen marketing en sales support 

Wilt u uw on -en offline marketing naar een hoger plan tillen? Wilt meer online gaan ondernemen waarbij social ook een rol moet spelen. In die behoefte voorziet Box of Brains met deze nieuwe dienst.

Een abonnement op Box of Brains geeft u voor slechts € 499,-(ex btw) per maand onbeperkt toegang tot de kennisbank van Box of Brains met daarin honderden oplossingen, onderzoeken alsmede toegang tot een uitgebreid netwerk van specialisten. Tevens krijgt u korting op opleidingen en diensten.

Zelf geen tijd voor marketing? Weet je niet waar je moet beginnen en met wat? Wij adviseren en geven u online support. Uw eigen online Marketing en Sales support lijn. Wat zit er in het abonnement inbegrepen:

INHOUD ONLINE MARKETING EN SALES PAKKET:

  • Vaststellen doelstellingen
  • Uw eigen online marketingmanager
  • 1 halve dag per maand op locatie
  • Advies Marketing kwartaal en jaarplanning
  • Advies CRM en optimalisatie database voor E-mailmarketing
  • Advies Social Media strategie en implementatie
  • Advies online sales en marketing content en opportunities
  • Advies en toegang tot specialistische partijen zoals: applicatieontwikkelaars, animatie -en bedrijfsfilms, fotografen, ICT leveranciers, website bouwers en grafisch vormgevers.
  • Email en telefoonsupport
  • Korting op opleidingen, producten en diensten van Box of Brains en haar aangesloten partners.

 

Prijs abonnement per maand : € 499,- ex BTW

Wilt u liever iemand inhouse die aan uw marketing en/of sales werkt ?

Choose your Box

 Box of Brains - Marketing Support

Voor meer informatie en of een afspraak contact Box of Brains .

 

 

* Op alle diensten en abonnementen zijn de algemene voorwaarden van
Box of Brains van toepassing.